Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

33. – Razzia és a Trianon cukrászda

2014.07.27. 01:23 Balazs_

Hétvégén szabadok voltunk, de én a kiképzés alatt egyszer sem mentem ki, inkább pihentem és sportoltam az ezredben. A három magyar barátom persze meg sem állt Marseille-ig, ahol nagyrészt végigitták a hétvégét. Az ivás mellett néha jutott másra is idő: rátaláltak a városban a „Trianon” nevű cukrászdára, be is mentek őket számon kérni a névválasztás miatt. A vendégek kimenekültek, a pultos lányok meg nem győztek bocsánatot kérni tőlük, mondták, hogy nem tudták, a magyaroknak mit jelent ez a név. Végül nem verték szét a helyet.

legio.trianon.cafe.jpg A provokatív cukrászda. Címe: 32 Rue Sainte, 13001 Marseille

Nálunk is volt látványosság a hétvégén, két caporal felöntött a garatra, majd razziáztak egyet az épületünkben: egy oroszt már az épület előtt elvertek, mert papucsban ment ki, a kínai meg a caporalok mosógépén mosott, neki kidobták a ruháit az ablakon, és nem sokon múlt, hogy ő nem repült utánuk.

legio.cp04.03.jpg

Végül elvertek egy franciát is. Annak nem tudom, hogy mi volt a bűne, de sokszor az is elég volt, hogy francia. Rájuk már Castelben megorroltunk, sok közülük tette az agyát, mert ők értettek mindent. A caporaljaink meg mind külföldiek voltak, néhány éve ők is végigszenvedték Castelt, és ugyanígy éreztek a franciák iránt. Most végre tettekre tudták váltani az érzéseiket, szívtak is rendesen a franciák, és hallgatták, hogy „ez nem a francia, hanem az IDEGENlégió, akinek ez nem tetszik, takarodjon át a slaborokhoz!”. (Slabor: a nem légiós francia katonák gúnyneve).

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr796547901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása