Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

35. - Speciális misszió és a kötelező ivás

2014.07.27. 14:57 Balazs_

Ekkorra már kiemelkedtek közülünk a legnagyobb banánosok, akik minden szívatásba belekerültek. A prímet az egyik francia vitte, aki ide is elfelejtette elhozni az övét, ezért mindenhova taktikai málhamellényben és rohamsisakban kellett mennie. Amikor mi alakzatban futottunk az étkezésekhez, ő volt a „szatellit”, és körbe-körbe rohangált körülöttünk.

legio.cp04.08.jpgPáros büntetés a páros banánért

Ő volt az is, aki észrevett egy gyűrődést az egyenruhája ujján, és az az elmés ötlete támadt, hogy saját magán vasalja ki. A saját karját is sikerült kivasalnia, a vasalóját meg a szoba másik végébe hajította fájdalmában. Már a farmon is kitűnt a szakaszában, körlettakarításnál mindig speciális missziója volt: neki kellett összeszedni a kutyaszart puszta kézzel.

A másik specialista a koreai volt: ő szó szerint nem értett meg semmit. Volt hogy elküldték, hogy hívja oda a szakasz másik felét, háromszor ismételték meg a parancsot, amíg azt mondta, hogy megértette… aztán 10 percre eltűnt, és visszatért két homokzsákkal.

Szombat este leengedtek minket a regulárisok kantinjába. Amikor előtte parancsba adták, hogy a nem alkoholos italok fogyasztása tilos, már gyanússá vált a dolog, és ezért egész éjszaka nem ittam semmit. Ezt észrevette az egyik caporal, és poénból nyomatott velem néhány fekvőt.

legio.cp04.09.jpgMagyar-orosz csapat a kötelező sörözésen

A többiek a fekvőzés helyett inkább az ivást választották, és néhány óra alatt berúgtak, mint az albán szamár. Vasárnap reggel már szívatták is az egész szakaszt, mert egy „undorító részeges banda”. Szombat este az volt velem a baj, hogy nem ittam, vasárnap reggelre meg már ki voltam nevezve alkoholistának… Utána reggeli sportként egy emelkedőn sprinteltünk fel vagy hússzor, a szakasz másnaposai meg egymás után hányták el magukat.

Délutáni programként összepakoltunk, és hétfő hajnalban teherautókon tértünk vissza a laktanyánkba.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr336548795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása