Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

45. - Karácsony a Légióban

2014.07.30. 14:49 Balazs_

Karácsony este együtt ünnepelt a század, volt díszvacsora sok sörrel (erre én rá se bírtam nézni a sisakkiivós avatás miatt), ajándék sportcipő mindenkinek, meg jó sok verekedés.

Előadtuk a „szkeccset” is, ez egy rövid színdarab az altisztjeink parodizálására, ilyenkor ez megengedett. A 3. szakasz került sorra utoljára, ennek köszönhetően már úgy be voltak rúgva, hogy elő sem bírták adni. A konferanszié szerepében lévő francia azért még feltántorgott a színpadra, és elkezdett mindenféle hülyeséget beszélni a mikrofonba, de az egyik orosz őrmester megunta, felment ő is, és lecsapta a gyereket. Így ért véget a „meghitt családi ünnep”. Másnap reggel eltakarítottuk a romokat, és elmehettünk a 11 napos karácsonyi szabadságunkra.

legio.ajandek.jpgA karácsonyi ajándék átvétele a századostól

legio.diszvacsora.jpgAz ünnepi vacsora

A bolgár caporalomnak ekkor járt le az 5 éves szerződése, a karácsonyi szabiról így ő már vissza sem jött. A nepáli caporal rögtön lecsapott rám, kidobta a szobájából az elefántcsontpartit, és én költöztem a helyére. Jól elvoltunk együtt, szolgálati időn kívül haverként kezelt minket, és mindig szerzett valahonnan egy TV-t a szobába, így tudtam nézni a Téli Olimpiát.

Ekkor, január elején akkora hó esett, hogy el se tudtuk hagyni a bázist, és állandóan hóriadók voltak, készen kellett állnunk a környező falvak járhatóvá tételére. Minket végül nem küldtek ki, de így is mindig mi szereltük fel a munkagépeket, meg pakoltuk fel rájuk a hóláncokat.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr276559641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása