Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

46. - Hófallosz és a késve befejezett verekedés

2014.07.30. 17:50 Balazs_

Egyszer kiküldtek minket a hóláncok végett, de azokat már felszerelték mások, ezért a lengyel őrmester kitalálta, hogy építsünk hóembert, nehogy unatkozzunk. Az egyik hóember el is készült, de a másikból csak egy hatalmas oszlop volt, amikor lejárt az építésre szánt idő. Az oszlop mellé odaraktunk két előre legyártott hógömböt (ez lett volna a fej), ezzel ki is fejeztük a véleményünket a munkáról. A század épülete előtt így 3 napon keresztül állt egy kétméteres hóember, meg egy gigantikus pénisz.

legio.hofasz.jpgBalra az épülő hófallosz – ekkor még nem tudtuk, mi lesz belőle

Két hetes késéssel befejeződött az egyik karácsonyi bunyó is. Az egyetlen amerikaink banánt banánra halmozott (ő kérte el egyszer az alakulótér kulcsát), szakaszának kazah caporalja meg szívatta is érte rendesen (ex-szovjetként alapból nem rajongott a jenkikért). Karácsonykor a sörből bátorságot öntve az amcsi a caporal egyik beszólására jobbegyenessel válaszolt, de utána szétválasztották őket, és a szabadság kezdetéig nem is találkozhattak. A kazahnak így az első dolga volt, hogy amint visszajött a szabiról, a szobájába rendelje az amcsit, és úgy elverte, hogy fél szemére majdnem megvakult. Utána az amcsit átrakták a támogató századhoz, de ott is hallatott magáról: öngyilkosságot kísérelt meg, de még ezt se tudta normálisan, a tenyerén vágta fel az ereit. Vérzett egy kicsit, aztán elállt. Viszont több hétig nem tudott még fogni sem a fájdalomtól. Azóta nem hallottam róla, valószínűleg leszerelték.

Így érkezett meg január 18-a, amikor elindultunk a Magas-Alpokba a 3 hetes síkiképzésre.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr826560161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása