Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

50. - BSM teszt és a Chef akcióban

2014.07.31. 17:18 Balazs_

Hétfőn volt a BSM teszt, ahol egy hegyre kellett felsíelnünk. Az utolsó néhány száz métert egy piros (2. legnehezebb) sípályán tettük meg felfelé, majd végül le kellett siklani az egészről.

A távot 11 kilós hátiszákkal és a 4 kilós fegyverrel tettük meg, a szintidő 3 óra 30 perc volt. 3 óra 4 perc alatt mentem végig, ami nem valami jó idő, de gond nélkül meglett. Az egyik brazilnak a teszt alatt megfagyott a füle és a kétszeresére dagadt, az orvosaink nagyon megörültek neki, és tucatjával készítették róla a fényképeket, mielőtt lekezelték, mert ritkán láttak olyan szép fagyást.

Kedden délelőtt sílécről lőttünk, este pedig a Chef ismét igazolta a hírnevét: az egyik légióssal kilógott a helyi diszkóba, és ott verekedésbe keveredett hat civillel. A Chef fején széttörtek egy sörösüveget is, de ezt észre se vette, csak ütötte tovább a civileket, végül mind a hat menekülőre fogta a dolgot.

legio.bsm11.jpgCsoportkép

legio.bsm12.jpgLőgyakorlat sílécről

legio.bsm13.jpgMagyarok a hóhatár felett

A légiós bajtársam rosszabbul járt, neki egy törött üveg végigvágta a karját, majdnem elvérzett, de az orvos stabilizálta az állapotát, másnap már köztünk volt. Szerdán és csütörtök délelőtt még síeltünk a sípályán, majd megpucoltuk a fegyvereket, összepakoltunk, és péntek hajnalban visszabuszoztunk az ezredünkbe.

legio.bsm14.jpgFegyverpucolás közben

A hétvégénk szabad volt, ez két srácnak annyira megtetszett, hogy vissza se jött róla.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr666562843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása