Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

52. - Mongol ámokfutás és egy helyi lotyó „mutatványa”

2014.08.01. 21:26 Balazs_

A harmadik hét első két napját terepen töltöttük, géppuskával lőttünk meg plasztikkal robbantottunk.

legio.cte04.4.jpgGéppuskás lövészet után

legio.cte04.3.jpg12,7 mm-es géppuska lőszerei

legio.cte04.5.jpgRobbantásra várva

A hét többi részén a laktanyában voltunk, és a hétvégén megint egy mongol szolgáltatta a szenzációt: berúgott, majd összeszólalkozott két román caporallal, kapott is néhány pofont. Ekkor a zajra felrohant az ügyeletes őrmester, és mindenkit visszazavart a szobájába.

A mongol viszont nem hagyta ennyiben a dolgot, kést rántott, felrohant a románok szobája elé, és elkezdett kiabálni, hogy „Most üssön meg valaki, ha mer!”. A kívánságát teljesítették, még egy széket is széttörtek rajta, eltört az orra, belső vérzése lett, és a gerincére is annyit kapott, hogy csak kúszva bírt visszamenni a szobájába. Két hét múlva hagyhatta el a gyengélkedőt.

Ugyanezen a hétvégén az egyik ukrán barátom úgy döntött, hogy a szabadidejét kint tölti el, de ezt egy életre meg is bánta. Felszedett egy helyi lányt, felmentek a lakására, ott meg a lotyó kitapogatta, hogy nála van a vadászkése, kiment WC-re, és kihívta a rendőrséget. Előadta a borsos kártérítés reményében, hogy egy felfegyverzett légiós megtámadta a lakásában. Tíz perc múlva megérkezett a rendőrség beavatkozó egysége, és megbilincselve vitték el a srácot, majd kihasználva azt, hogy nem beszéli jól a franciát, aláírattak vele mindent. Bűnösségére elég bizonyíték volt nekik az engedély nélkül magánál tartott kése, meg a légiós mivolta.

A srácot végül nem ítélték el, de 2000 Eurója meg egy djibouti missziója ráment a dologra.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr396566945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyberlord 2014.08.02. 19:12:45

Mikor lesznek új részek. Már 5x elolvastam az elejétől a végéig az egészet. Nagy rajongója voltam a vasihazafi-nak. Ezt az oldalt is egy kicsit barátságosabbá kéne tenni.
De nagyon örülök hogy újraindult az oldal!

bközép 2014.08.03. 14:24:42

Üdv Balázs! Örülök, hogy ismét újra működik a blog, kíváncsian várom a folytatást. Közbe lenne egy kérdésem: mostanság a felvett újoncok között sok a fiatal srác? Kb milyen az átlagéletkor? (Tudom, nem ismerheted az összes embert aki elvégzi az alapkiképzést, most csak azokra gondolok akik veled 1 ezredbe kerülnek)

Kronenbourg 2014.08.03. 19:04:28

Üdv újra Balázs! Milyen fasza nicket sikerült találnom, pedig próbálkoztam. Igyál egyet! ;)

Balazs_ 2014.08.04. 15:48:32

@Uri Attila:

Ez már sajnos nem lesz barátságosabb. Van néhány sablon, ami közül választhatok, hogy nézzen ki az oldal, és még ez a legjobb.

@bközép:

Olyan mint eddig, a legtöbben a 22-26 éves korosztályból jelentkeznek.

Rico69 2014.08.07. 16:22:31

Szia Balázs

Lehet a blog kinézetét alakitani, tudsz színt, betűméreteket,sablonokat alakitani, a fejléchez képet betenni etc.

Balazs_ 2014.08.07. 19:49:05

@Rico69:

Kösz, ezt majd kipróbálom.
süti beállítások módosítása