Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

89. - Őserdei őrjárat: hajsza a szajhák után

2014.09.05. 21:59 Balazs_

A képzés után rögtön csatlakoztam az új szakaszomhoz, akik kint voltak terepen az egyik őserdei táborunkban. Az illegális aranyásók ellen őrjáratoztunk, vagy a tábort őriztük. Az első kétnapos őrjárat eseménytelenül telt, de nemsokára újra mentünk.

legio-oserdo.jpgMenet a zöld rengetegben

legio-atkeles.jpg"Híd"

legio-lancfuresz.jpgA láncfűrészes hadtest

Az első nap még nem volt fogás, de másnap reggel üldözőbe vettünk egy csoportot, akik zsákjaikat eldobálva menekülőre fogták. Nagy volt az előnyük, de két nő átkelés közben beleesett egy patakba, ezeket az orosz sráccal kihúztuk, és átadtuk a csendőröknek. Munkájukhoz kétség sem fért, már a csendőrségi nyilvántartó laphoz is a „kurvát” diktálták be foglalkozásként. A lefoglalt felszereléseket és holmikat elégettük, a rumot és a martinit nem volt szívünk. Aznap még vagy egy tucat aranyásót kaptunk el, az eljárás ugyanaz volt. 

legio-tabor.jpgEz nem a tavalyi cserkésztábor helyszíne

legio-osszkomfort.jpgÖsszkomfortos szoba függőágyakkal

A menetelés húzós része a visszaúton következett, ahol kitalálták, hogy egy új útvonalon menjünk vissza, az ösvényünk véget ért, majd azt vettük észre, hogy a sűrű aljnövényzetben mászkálunk fel-alá a hegyoldalakon, néha négykézláb. A tervezettnél fél nappal tovább tartott a visszaút, az utolsó 100 métert úszva tettük meg.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr26673855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása