Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

4. rész - „Életem legboldogabb napja″

2014.07.23. 04:57 Balazs_

Csütörtökön volt a rouge választás, vagyis itt választották ki a tesztek után megmaradó 53 önkéntesből azt a 36 Engage Volontaire-t (kiválasztott önkéntest), akik elkezdhetik az alapkiképzést. Nem sokat kellett izgulnom, mert a második helyen az én nevemet olvasták fel, viszont meg is fekvőztettek utána, mert hibáztam valamit a válaszban.

legio.rouge.jpg

 

Utána rögtön kaptunk egy kis ízelítőt Castelből: egy órán keresztül büntettek, fekvőztettek és futtattak minket, majd franciául és angolul is elmondták, hogy az alapkiképzésen ebben lesz részünk 4 hónapon keresztül, nem lesz többé családunk, kényelmünk és legfőképpen emberi jogaink. Majd megkérdezték, ki akar civilbe menni. Senki sem akart. Ez volt életem legboldogabb napja.

A délután folyamán megkaptuk az egyenruháinkat és az alap katonai felszereléseinket. Ehhez mindenkiről méretet vettek majd egyenként osztották ki a dolgokat, rém unalmas volt. Este vacsora után mindannyiunk haját lenyírták a nullás géppel. A következő hét viszonylag laza volt rouge-ként. Nem kellett dolgoznunk, ehelyett csak csekély oktatáson vettünk részt vagy videóztunk, korlátlan ideig tusolhattunk, és mivel mi felügyeltük a zsömlék és lekvárok kiosztását az önkénteseknek, nem kellett éheznünk. De ez a könnyítés csak azért volt, hogy annál rosszabb legyen a kiképzésen. Hétfőn buszra raktak minket, és elvittek a marseille-i katonai kórházba az utolsó tesztekre.

Csütörtökön megérkezett Castelből két kiképzőnk, egy őrmester (Sergent, SGT) és egy caporal, onnantól az ő irányításuk alatt álltunk. A szlovák caporal maga volt a megtestesült agresszivitás, ott ütötte-rúgta a népet, ahol érte (Castelben ő lett a szobám parancsnoka és az egyik kedvenc kiképzőm). Csütörtök este felvehettük még néhány civil holminkat, majd összepakoltuk mindenünket, és péntek hajnalban megindult velünk a busz a marseille-i vasútállomásra.

Következő rész: Itt

Kérdések és válaszok a felvételiről: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr966536711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása