Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

9. rész - Farm: az első napok

2014.07.23. 15:56 Balazs_

A századunk farmja egy Casteltől 18 km-re fekvő egykori mezőgazdasági épület volt az erdő közepén. Miután megérkeztünk a csomagjainkkal, egész nap az épületet és környékét takarítottuk. Nyugisan telt a napunk, azt gondoltam, nem is olyan szörnyű ez a hely, mint amilyen a híre.

legio.farm.jpgA Farm épülete, 18 km-re Casteltől

De este elkezdődött a tényleges kiképzés: sorakozót rendeltek el, több órát álltunk éjszaka a hidegben és felváltva mondtuk a Becsületkódexet vagy énekeltük a századindulót. Persze mindig volt valaki, aki hibázott, vagy nem tudta a szöveget, és már nyomtuk is miatta a fekvőt, az illetőt meg elverték a köztünk lámpával sétáló caporalok. Közben folyamatosan mondták, hogy mindannyiunk teljesen alkalmatlan idióta, akik csak valami tévedés útján kerülhettek ide, nyomába sem érünk az elődöknek, és csak arra vagyunk jók, hogy meghaljunk a Légióért. Ezt a szöveget még sokszor hallottuk a kiképzés folyamán.

farm.mini.jpg

Az élet ebben a szellemben folytatódott az elkövetkező hónapban. Megtanultuk a felszereléseink és fegyvereink használatát (itt kaptuk meg saját Famas gépkarabélyainkat), a terepen való mozgás és a harcászat alapjait, az alaki gyakorlatokat és az alakzatban menetelést, a vegyvédelem és a rádiózás alapjait, elméletben és gyakorlatban egyaránt, és volt néhány franciaóra is. A szakaszt vasfegyelemmel kovácsolták össze, és belénk nevelték a parancsok azonnali és feltétel nélküli teljesítését.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr936538141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Ákos 2014.12.30. 14:29:21

Sziaa Balázs :)

Azt szeretném kérdezni hogy fekvőből,huzockodásból ,felülésből mennyi a max ? előre is köszi.

Balazs_ 2015.01.02. 02:08:06

@Király Ákos: Változó. Amíg a felettesed azt nem mondja, hogy elég.
süti beállítások módosítása