Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

41. - Hegyivadász gyakorlat a svájci határnál

2014.07.28. 04:55 Balazs_

A hónap végén elmentünk a svájci határ mellé a reguláris hegyivadászokkal gyakorlatozni. A táj festői volt, csak senki nem tudta élvezni a térdig érő hóban meg a -10 fokos hidegben. Nekem szerencsém volt, a rajom minden éjszakáját egy faházban töltötte, míg legtöbben a hóban sátraztak.

legio.hegy3.jpg„Komfortos″ szállás a hadgyakorlat alatt

legio.hegy2.jpg

 Fel a hegyre

legio.hegy4.jpgElöljárók

Mentünk bevetésre teherautón, motoros szánon, meg helikopteren is. Jó volt, kivéve, amikor a motoros szánnal a sofőr kiegyenesítette a kanyart, és legurultunk a hegyoldalról.

Az utolsó napon bekerítettük és lemészároltuk a regulárisok két szakaszát, le is hordták őket a parancsnokaik. Amíg vaktölténnyel lőttük őket, arra rá se hederítettek, és halálmegvető bátorsággal támadtak tovább, de a caporalunk készült erre: elővette a paintball puskáját, és közelről megsorozta őket. Ilyen távolságból az akkorát ütött, mint egy gumilövedék, rögtön hasra is vágta magát az összes.

 

legio.hegy1.jpgSzállítójárművek a hóban

legio.hegy6.jpgLeszállás a hadművelet után

legio.hegy5.jpgEgy magyar hazafi

legio.hegy8.jpgSlaborokkal a hadgyakorlaton

legio.hegy9.jpgLazítás és bowling

A háború után a rajunk kimehetett a városkába éjfélig, az altisztekkel együtt ittunk, és bowlingoztunk.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr476550521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása