Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

44. - 1. osztályú légióssá avatás

2014.07.29. 05:45 Balazs_

Karácsonyt megelőző napon hatunkat a szakaszból előléptettek 1. osztályú légióssá. Ezt mindenki megkapja 10-12 hónap szolgálattal, ha nem csinál sok banánt. Az előléptetéssel együtt jár a sörrel teli rohamsisak kiivása is, amibe 3 és fél liter fér.

Az előléptetettek felállnak egy székre, mellettük egy-egy vödröt tartó kopasz áll, hogy legyen mibe hányni. Így kell versenyben kiinni a sisakot, a győztes egy hétig nem takarít, a vesztes másnap pucolja a klotyót. Nézőként nagy élmény a dolog, résztvevőként maga a pokol. 5 perc 40 másodperccel én lettem az első.

legio.sisakivas1.jpgA sisak teletöltése sörrel

legio.sisakivas2.jpgA rajt

legio.sisakivas3.jpgA mongol versenyző rókázik

legio.sisakivas4.jpgA verseny végén, sisakkal a fejen

Ezután életem egyik legrosszabb éjszakája következett: éjfélkor felébredtem, utána az 5:30-as gyülekezőig nem tudtam elaludni, csak forgott velem a szoba. Még a gyülekezőn is be voltam rúgva, csak a reggelitől jöttem helyre valamennyire.

Aznap estig nem kellett semmit csinálnunk ünnep révén. A fekete még rosszabbul járt, ő a gyengélkedőn töltötte a karácsonyt alkoholmérgezéssel.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr286555679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oroszii 2014.07.29. 09:25:02

Szia Balázs! Helló mindenki!

Örülök, hogy folytatódni fog a blog.
Egy kérdésem lenne, aki tudja kérem válaszoljon:
A fogaimat teljesen rendbe tetettem, viszont az orvos csinált egy röntgent is és egy évekkel ezelőtt kihúzott fogam helyén, egy apró ciszta keletkezett az íny alatt. Abszolút nincs vele panaszom és az érdekel, hogy csinálnak -e fogröntgent az orvosi alatt és emiatt elküldhetnek -e? Nem nagyon akarom húzni az időt a jelentkezéssel, mert 27 múltam és egy ilyen műtét gyógyulási ideje szerintem hosszú.
Köszönöm!

Balazs_ 2014.07.30. 15:03:25

@oroszii:

Csinálnak fogröntgent. Vagyis amikor én jelentkeztem 5 évvel ezelőtt, még csináltak.
Azt nem tudom, hogy emiatt hazaküldenek-e, nem vagyok szakember. Az orvosi szigor egyébként is függ attól, hogy épp mennyire ven szükség emberre.

oroszii 2014.07.31. 09:07:53

@Balazs_:

Köszönöm a választ!
Minden esetre úgy döntöttem, hogy akkor inkább csúszok kicsit a jelentkezéssel, megcsináltatom, mert nem akarok ezen elbukni.
Köszi még egyszer!
süti beállítások módosítása