Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

53. - CTE04: Egy hét terep lövészettel, majd a tesztek

2014.08.04. 03:32 Balazs_

A negyedik hetünket végig terepen töltöttük egy dél-francia kiképző központban. Nagyon jól szórakoztunk, még úgy is, hogy ez volt az év egyik leghidegebb hete. Egész héten szinte csak lőttünk, főleg FAMAS-szal, de pisztollyal és mesterlövész-puskával is.

Volt éjszakai lövészet is, világító gránáttal világították meg a célpontokat. Pénteken buszoztunk haza, kivéve néhány banánost, akik egy teherautó ponyvája alatt fagyoskodták végig az utat.

Az utolsó hét volt a tesztek hete: szerdán reggel a Cooper-teszttel (12 perces futás) kezdtünk, majd megírtuk a két órás elméleti tesztet. Ebéd után már vettük is fel a málhamellényt, a sisakot, a hátizsákot, álcafestést kentünk az arcunkra, és futottunk a bázis különböző pontjain elhelyezett vizsgahelyekre. Ott tettük a gyakorlati vizsgákat. Ha várakozni kellett, akkor körbe-körbe futtattak, vagy fekvőztettek minket, nehogy unatkozzunk. Az egyik román mindezt lövedékálló mellénnyel és egy 14 kilós súlyzóval a hátizsákjában csinálta, mert az írásbelin puskázáson kapták. Csütörtök reggel megvolt a 8 kilométeres bakancsos futás teszt, majd folytatódott a futkorászás meg a gyakorlati vizsga egészen délutánig. Péntek reggelre maradt még a katonai akadálypálya tesztje, ezzel véget is ért a kiképzés.

legio.cte04.8.jpgAz akadálypályán

Az eredményeket hétfőn hirdették ki egy kis ünnepséggel egybekötve: a 44-ből a hetedik helyen végeztem, nyolcan megbuktak.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr566571647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosaras András 2015.01.04. 15:44:08

És aki megbukott neki a sorsa milet?
süti beállítások módosítása