Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

61. - Menetelés teszt és a kínai Bill Gates

2014.08.05. 17:47 Balazs_

A harmadik héten volt a menetelés teszt. A feltételek ugyanolyanok voltak, mint tavaly (19 km menettáv, 1200 méter szintkülönbség, 11 kilós zsák + a 4 kilós Famas, maximum 5 óra alatt), de a terep nehezebb volt, mert több volt a jég. Jó időt mentem, annak ellenére, hogy lefele menet már lelassítottam. Afganisztán előtt nem jött volna jól egy bokatörés.

A főszereplővé itt a másik kínaink vált, egy kis nyeszlett, szemüveges ügyvéd, akit csak Bill Gates-nek becéztünk. Fizikálisan katasztrófa volt a gyerek, de a szája annál nagyobb volt. A hegycsúcsra is nagyon gyenge időeredménnyel ért fel, ha olyan ütemben folytatta volna tovább a tesztet, nem lett volna meg neki. De ekkor az egyik ellenőrzőpontnál lévő sergent-chef a segítségére sietett. Amikor Bill Gates a jégmezőn ereszkedett le, a chef megkérte, hogy csatolja ki a biztosító kötelét. A kínai nem értette, hogy miért, de engedelmeskedett. A chef rögtön hátba rúgta, a kínai meg villámgyorsan megtette a következő 100 métert a hasán csúszva a jégen. A csúszás végén elkezdett a földön fetrengeni, de egy sergent odasietett hozzá, és néhány rúgással felsegítette.

legio.bill.gates.jpgA nyeszlett kínait tuszkolják fel a hegyre

Utána egészen a célig kergette a kínait, és mikor az lelassított, jól fenéken rúgta. Gates a célban összeesett, de 4 óra 55 perc lett az időeredménye, így neki is meglett a teszt. A sergent szólt hogy „Dobjátok még fel ezt a darab szart a teherautóra!”, majd felrakták a kínait, és az utolsó csoport is el tudta hagyni a helyszínt.

Másnapra jutott még egy laza tempójú menet 1500 méter szintkülönbséggel, a következő nap pedig összepakoltunk, és az újoncok megkapták a jelvényeiket. A századosunk mindegyiknek mondott valami dicsérőt az átadásnál, Bill Gatesnek például azt, hogy „Szedd össze magad, mert jelenleg egy kalap szar vagy!”. Majd úgy ráütötte a jelvényt a mellére, hogy az majdnem összeesett a sorban.

A hazaérkezés után rögtön megkaptuk a nyári szabadságunkat. A százados figyelmeztetett minket, hogy Párizs bizonyos külső kerületeit kerüljük el, mert épp fegyveres összecsapások zajlanak a kínai meg az arab bandák között. Jó dolog ez a multikulti…

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr886575797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.t.b 2014.08.06. 12:58:25

Szia Balazs_ ! Nemrég találtam rá erre a blogra- Köszönöm szépen, hogy leírod az élményeidet, tapasztalataidat. Tisztelem és becsülöm azt, aki ezt végig csinálja és mellette még megmarad embernek is. Nagyon jó olvasni a postokat. Már előre is várom a továbbiakat. annyit szeretnék kérdezni a "Bill Gates"-el kapcsolatban, hogy a légióban lehet szemüveges valaki?

Kronenbourg 2014.08.06. 19:16:21

@f.t.b: "...és mellette még megmarad embernek is." Hö?? Látom Te is megtaláltad a Peresztegi interjút. Egy szavát se hidd el, hazudik!

f.t.b 2014.08.06. 19:18:49

Ja, én nem úgy értettem... Semmi rosszat nem akartam ezzel.

f.t.b 2014.08.06. 19:57:20

@Kronenbourg: Mi lesz azokkal akik valamelyik teszten megbuknak? Gondolom szivatás... de azon felül van még valami más is?

f.t.b 2014.08.06. 19:59:12

@Kronenbourg: Bocs ez félre ment. Nem neked szántam a kérdést hanem úgy általánosságban...

Balazs_ 2014.08.06. 20:46:31

@f.t.b:

Ez nem pszichopataképző, hanem hadsereg. Aki emberként kerül be, az az is marad.

Szemüvegesek vannak, de fejből nem tudom mennyi a határ a dioptriánál, engem nem érintett a kérdés.

Aki megbukik, annak nem lesz meg a képesítése, és újra kell csinálnia a kiképzést. Meg persze a szívatás, és bizonyos képzéseknél fogda.
süti beállítások módosítása