Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

62. - A záró hadgyakorlat

2014.08.06. 20:06 Balazs_

A szabiról visszatérve elég sokat lőttünk, sporttesztek voltak, meg a század felszereléseinek éves karbantartása, egy héten keresztül pucoltam a fegyvereket. Nálunk a sporttesztnek nem volt olyan drasztikus következménye, mint egyszer a 2REP-nél, ahol az egyik század sorakozóján az adjutáns kiszólította a legrosszabb eredményt futót, és mindenki előtt mellbe rúgta. Igaza volt, ő előbb lépett be a Légióba, minthogy a srác egyáltalán megszületett, mégis lefutotta azt.

A fogainkat is meg kellett vizsgáltatni egy civil fogorvossal, hogy alkalmasak vagyunk-e külföldi misszióra. Hétvégén felmentem Párizsba, és mindenféle előzetes bejelentés nélkül beállítottam az egyik fogorvosi rendelőbe. Szerencsém volt: az engem fogadó asszisztensnő nagy rajongója volt a Légiónak, a doki meg egy nyugdíjas katonaorvos volt, így soron kívül fogadtak, és fél óra alatt megvolt a vizsgálat meg a papír. A doki sok szerencsét kívánt, és mondta, hogy nála természetes, hogy enyém az elsőbbség a civilekkel szemben.

legio.bevetes-gyakorlat.jpgIndulás a bevetésre (gyakorlat)

A következő héten mentünk a 10 napos záró hadgyakorlatunkra az Alpokba. Az egyik gyakorlatról visszatérőben a VAB-ban ültünk, amikor a hadnagyunk szóba hozta a homokos brazil őrmestert, és ezen a vonalon ment tovább a beszélgetés. Már épp azon vitatkoztak a cheffel, hogy a transzvesztiták aktívak vagy passzívak-e, amikor egy caporal bekopogott a VAB ajtaján, és szólt, hogy a hadnagynak bekapcsolva maradt a rádiója, és ki kéne kapcsolni, mert az egész menetoszlop a főtisztekkel együtt minket hallgat.

legio.vab-takaritas.jpg

VAB takarítás

A hadgyakorlat végére jól legyőztük a helyi tálibokat, egy tábornok meg elmondta, hogy mennyire jól felkészültek vagyunk, folytatás egy hónap múlva élesben.

Következő rész: Itt

Ugrás a blog legelejére: Klikk ide

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr526579827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása