Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idegenlégiós Blog

Egy magyar katona élményei a Francia Idegenlégióban, jelentkezéstől napjainkig. ********************************************************** A Vasihazafi végleg leállt technikai okok miatt, így itt indítottam újra a blogot. A régi oldalon nem tudok üzenni, ezért TŐLETEK KÉRNÉM, HOGY MONDJÁTOK EL MINÉL TÖBB ISMERŐSÖTÖKNEK AZ ÚJ OLDAL CÍMÉT, hogy valahogy a régi olvasóim idetaláljanak! Köszönöm!

Friss topikok

Könyv: Tíz év a Francia Idegenlégióban

2022.11.05. 09:21 Balazs_

Korábban már írtam itt a blogon, hogy van rá esély, hogy ez egyszer könyv formájában is meg fog jelenni. Most bekövetkezett. A "Tíz év a Francia Idegenlégióban" című könyvembe 90%-ban a blog szövege került összefésülve, azon kívül jutott bele némi itt még nem közölt extra is.

legioskonyv_3.jpg

Akit érdekel, megtalálja a Libri és a Líra nagyobb könyvesboltjaiban, valamint a Magyar Menedék és az Anima könyvesboltok polcain.

Interneten pedig többek között itt rendelhető:
https://www.magyarmenedek.com/products/17841/Tiz_ev_a_Francia_Idegenlegioban_-_Ofella_Balazs.htm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://francia-idegenlegio.blog.hu/api/trackback/id/tr8817970752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.11.05. 12:19:55

Köszönöm az ajánlót!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2022.11.06. 21:55:33

Ez egy nagyon informatív, szórakoztató, kemény, hasznos és szerethető blog volt, és jó gondolat volt könyvben is kiadni...hiszen ez az eseményekkel és tapasztalatokkal teli különleges életszakasz szinte adta magát erre.

Csak egy kérdés maradt.

A könyv megőrizte a blog kendőzetlen, nyers, szókimondó, őszinte, bátor, minden politikai korrektségtől és álszentségtől mentes nyelvezetét, vagy a könyvkiadás okán, vagyis a konfliktusok elkerülésének kedvéért gyilkos cenzúrának vetették alá /vetted alá, és kihipóztak /kihipóztál belőle mindent, ami miatt esetleg össztűzbe kerülhetne?

Mert blogban leírni valamit is lehet nagyon kockázatos vállalkozás – erről pl. a Napi Dzsihád blog zseniális alkotója hosszan tudna mesélni – de könyvben kiadni valamit ennél még meredekebb lehet...amennyiben jelen esetben a könyv hű tükre a blognak.

Mert az a gyanúm, rengetegen állnak sorban, hogy bármikor-bármiért vérig sértődhessenek, felháborodhassanak, rasszistázhassanak, iszlamofóbiázzanak, pereskedjenek, tiltakozhassanak, fasisztázzanak, és roppant progresszíven hiper korrektséget követeljenek, amennyiben valaki nem hajlandó úgy tenni, mintha a világ a wiárdövörld és a villkomennszkultur nagy egymásra találása lenne, és nem létezne a Civilizációk Összecsapása, amelyet Huntington oly szépen felvázolt és megjósolt...és amelynek a te blogod egy szerény szegletét, ám ugyanakkor igen plasztikus igazolását adta tartalmilag.

Tehát?

Ha azt mondod, vegyem meg, olvassam el és hasonlítsam össze, akkor bővebb magyarázat nélkül is tudni fogom, mi a helyzet.

És ezzel megspóroltál nekem némi pénzt. Majd olvasgatom néha újra a blog posztjait.

Balazs_ 2022.11.06. 22:58:04

@zord íjász: ugyanolyan a könyv hangvétele is, mint a blogé. A kiadó néhány szóismétlés átírásán kívül sehol nem nyúlt bele a szövegbe.

Comrade-Kex 2022.11.09. 19:00:06

Ma megérkezett a könyv :)

a8d2 2023.01.13. 20:06:52

Köszönöm a könyvet. 2 nap alatt kiolvastam (érdekes, jól megírt, olvasmányos). Igazából kötelezővé tenném a fiatal srácoknak, mert lassan annyit vinnyognak, h megjön hozzá a menzeszük. :) A szerzőnek meg jóegészséget kívánok!

Sani76 2023.05.23. 09:44:43

@zord íjász: bátran vedd meg a könyvet, én most olvastam el, és többek között a legjobban a politikai korrektségtől mentes, őszinte nyelvezete tetszett.
süti beállítások módosítása